مبانی نظری بلاک چین |مطالعات ISI
مبانی نظری بلاک چین
مبانی نظری بلاک چین | تعداد صفحات: ۱۲ صفحه
بردیک و همکاران (۲۰۲۱) در نظریه خود اثبات کردند که بلاک چین به مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی ارتباط دارد. این متغیر معمولا سبب تقویت مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی می شود. همچنین بلاک چین مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی را تقویت می کند. معمولا کشورها با با این گزاره توانایی مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی را به دست می آوزند.
این متغیر به معنی تغییر در سطح مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی می باشد. همچنین این متغیر قابلیت های مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی را ارتقا می دهد. بلاک چین برای شرکت ها در ابعاد مختلف ابزاری برای تقویت مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی می باشد. همچنین با این متغیر می توان مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی را بهینه کرد. مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی در این حالت گزینه مهمی به شمار می روند. هدف نهایی بلاک چین افزایش مدیریت سیستم ها و اطلاعات مالی می باشد.
ادامه مبانی نظری بلاک چین در مطالعه چانگ و همکاران ۲۰۲۰
چانگ و همکاران (۲۰۲۰) اثبات کردند که بلاک چین به خدمات مالی رمزنگاری شده کمک می کند. این متغیر می تواند گزینه مهمی برای بهبود خدمات مالی رمزنگاری شده باشد. خدمات مالی رمزنگاری شده در این حالت گزینه مهم بلاک چین می باشد. گزینه خدمات مالی رمزنگاری شده می تواند در نهایت سبب کیفیت بلاک چین گردد. شرکتی که بتواند به خدمات مالی رمزنگاری شده دست یابد معمولا می تواند گزینه قوی برای این متغیر باشد.
همچنین این شرکت ها می توانند در سطح خدمات مالی رمزنگاری شده بهبود یابند. این متغیر به تقویت سیستم خدمات مالی رمزنگاری شده در سازمان کمک می کند. این سیستم های خدمات مالی رمزنگاری شده در یک رابطه علی به توسعه منجر می شوند. آن ها خدمات مالی رمزنگاری شده را به همراه خواهند داشت.
ادامه
آپادهیای(۲۰۲۰) به بررسی توسعه بلاک چین در فرصت ها و اپلیکیشن ها پرداخت. این مطالعه اثبات کردند که بلاک چین معمولا سبب توسعه فرصت ها و اپلیکیشن ها می شود. همچنین بلاک چین گزینه مناسبی برای شرکت ها در جهت بهبود فرصت ها و اپلیکیشن ها می باشد. شرکت هایی که محصول صادراتی دارند، معمولا سطح بالاتری از فرصت ها و اپلیکیشن ها را ارایه می دهند.
این مطالعه نشان داد که جنبه های فرصت ها و اپلیکیشن ها می تواند بر گزینه های بلاک چین اثرگذار باشد. این گزینه های بلاک چین معمولا از جنبه های فرصت ها و اپلیکیشن ها تبعیت می کنند. یکی از گزاره های مهم در شرکت ها، فرصت ها و اپلیکیشن ها می باشد. هر چه ارزش کل بلاک چین بالاتر باشد، نشان می دهد که شرکت ها موفق تر عمل کرده اند.
منابع
بشخور، مرجانه (۱۴۰۰). بررسی تاثیرگذاری بلاک چین و رمزارزها بر تولید و اشتغال، امنیت اقتصادی، شماره ۸۸، ص ۶۷-۸۳.
شفیعیه، محمدحسین ؛ فروتن، فرنوش (۱۴۰۱). شناسایی و رتبه بندی عوامل تاثیرگذار بر کاربرد موثر بلاک چین در چابکی زنجیره تامین، مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه، شماره ۳۷، ص ۲۳-۳۲.
غلامی معاف، کمیل ؛ رمضانیان، محمدرحیم ؛ فریدی ماسوله، مرضیه (۱۳۹۹). خدمات فناوری بلاک چین و کاربردهای آن، پژوهش های معاصر در علوم مدیریت و حسابداری، شماره ۷، ص ۲۴۸-۲۶۶.
جوزدانی، مریم ؛ مظفری، سعید (۱۳۹۸). پذیرش بلاک چین به عنوان یک ضرورت در تجارت الکترونیک، رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، شماره ۱۶، ص ۹۳-۱۰۱.
منابع
ابراهیمی گردشی، محمد ؛ معصومی، رسول (۱۴۰۱). کاربرد فنآوری نوین دیجیتالی بلاک چین برای حل چالش های حاصل از عدم تقارن اطلاعات در شرکت های بیمه، رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، شماره ۸۷.
رفیعی، محمدتقی ؛ نظریان، وحید (۱۴۰۱). تاثیر فناوری بلاک چین بر نقش مصرفکنندگان در زنجیره تامین برق در نظام حقوقی ایران و اتحادیه اروپا، تاثیر فناوری بلاک چین بر نقش مصرفکنندگان در زنجیره تامین برق در نظام حقوقی ایران و اتحادیه اروپا، شماره ۵۷، ص ۱۹۸-۲۲۰.
منابع
جهانیان، سعید ؛ هاشمی، فرشته (۱۴۰۱). مدل پارادایمی زنجیره تامین بر اساس اینترنت اشیاء و بلاکچین؛ مروری نظاممند، پژوهشهای نوین در تصمیمگیری، شماره ۲۷، ص ۱۷۱-۱۹۱.
زندی، امیر ؛ امیری، مقصود ؛ تقی پوریان، یوسف ؛ مران جوری، مهدی (۱۴۰۰). ارائه مدلی از مؤثرترین عوامل بازدارنده بلاک چین در توسعه کسب کار ایران، مدیریت کسب و کار، شماره ۵۲، ص ۱۹۴-۲۱۹.
زندی، امیر ؛ امیری، مقصود ؛ تقی پوریان، یوسف ؛ مران جوری، مهدی (۱۴۰۱). ارائه مدلی از مؤثرترین عوامل پیش برنده بلاک چین در توسعه کسب و کار، مدیریت توسعه و تحول، شماره ۴۸، ص ۵۱-۶۰.
سیدکر، عبدالباسط ؛ نوربخش، راضیه (۱۴۰۲). بهینه سازی سیستم آموزشی با تکیه بر تکنولوژی بلاک چین، مطالعات روانشناسی و علوم تربیتی، شماره ۵۰، ص ۴۱-۵۸.
منابع
بهرام ارجاوند، مهران ؛ کلانتری، علی ؛ خراط، یگانه ؛ کمالی نژاد، فاطمه (۱۳۹۹). مروری برتاریخچه ی بلاک چین و رمزارز ها درتجارت الکترونیک، مدیریت، اقتصاد و کارآفرینی، شماره ۳، ص ۶۶-۸۰.
حسینی، سید رسول ؛ تاری، غفار ؛ داودی، سید علیرضا ؛ شفیعی، مرتضی (۱۴۰۱). بررسی عوامل مؤثر بر زنجیره تأمین پایدار با رویکرد بلاک چین مبتنی بر نقشه شناختی، مدیریت زنجیره تامین، شماره ۷۷.
نجاتی رشتآبادی، حجت ؛ دل افروز، نرگس ؛ قلی پور سلیمانی، علی ؛ اکبری، محسن (۱۴۰۰). شناسایی مفهوم اعتماد مشتری به تبلیغات دیجیتال مبتنی بر بلاکچین: توسعهی مدل با نظریه دادهبنیاد، چشمانداز مدیریت بازرگانی، شماره ۴۵، ص ۹۲-۱۱۹.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.