مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک |مطالعات ISI و علمی پژوهشی
مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک
مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک — تاریخ انتشار ۱۳۹۹/۰۷/۰۵—– ساعت انتشار ۰۹:۰۶—– تعداد صفحات: ۱ صفحه
مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک در مطالعه احمدی و عبدی ۲۰۲۰
احمدی و عبدی در سال ۲۰۲۰ در نظریه خود در خصوص برنامه ریزی استراتژیک به سیستم های خبره هوشمند اشاره کرد. از نظر این محققین سیستم های خبرههوشمند برای بهبود وضعیت سازمان ها ضروری است. برنامه ریزی استراتژیک در این حالت یک رویکرد راهبردی پرهزینه خواهد بود. زمانی سیستم های خبره در برنامه ریزی استراتژیک استفاده می شود می توان الگوی برنامه ریزی استراتژیک را دقیق تر نماید. برنامه ریزی استراتژیک می تواند سبب بهبود و حفظ در چند بخش از برنامه ریزی استراتژیک می شود. این موارد عبارتند از:
۱-انتشار دانش.
۲-انتشار آموزش.
۳-بهبود رقابت.
برنامه ریزی استراتژیک می تواند با بهبود سطح انتشار دانش، اقدام به انتشار آموزش نماید. انتشار آموزش براساس بهبود رقابت شکل می گیرد و می تواند توان بالاتری را برای سازمان ارایه دهد.
مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک در مطالعه احمدی و عبدی ۲۰۲۰
تهالر وهمکاران در سال ۲۰۲۰ در نظریه خود در خصوص برنامه ریزی استراتژیک به مدیریت ریسک اشاره کرد. برنامه ریزی استراتژیک با استفاده ابزارهای رسمی و همچنین محیطی می تواند برای سازمان مفید باشد. برنامه ریزی استراتژیک با بهبود روند استعداد محیطی می تواند سبب بهبود انجام روند فعالیت شرکت ها شود.
هرمانسون و همکاران در سال ۲۰۲۰ در نظریه خود به بررسی برنامه ریزی استراتژیک پرداخت. این مطالعه برای بررسی برنامه ریزی استراتژیک به بررسی برنامه ریزی کلی پرداخت. این محققین استناد کردند که نظارت بر برنامه ریزی استراتژیک سبب بهبود شرایط مالی می شود. مسئولیت این نوع برنامه ریزی معمولا براساس رویکرد استراتژیک صورت می گیرد. برنامه ریزی استراتژیک در این حالت شامل موارد زیر بود:
۱- عدم تقارن اطلاعاتی.
۲- شرایط تقاضای پردازش منابع.
۳- دامنه سازمانی.
۴- وابستگی به منابع و پردازش اطلاعات.
این محققین استناد کردند که در ایجاد یک برنامه ریزی استراتژیک مناسب این چهار رکن گفته شده در بالا ضروری به نظر می رسد.
اوجها و همکاران در سال ۲۰۲۰ در نظریه خود اثبات کردند که برنامه ریزی استراتژیک تحت تاثیر قابلیت های پویا قرار دارد. قابلیت های پویا و چارچوب برنامه ریزی انعطاف پذیر دو رکن اصلی برنامه ریزی استراتژیک هستند. برای اعتبار اسمی برنامه ریزی استراتژیک پویا با استفاده از قابلیت های عملیاتی، برنامه ریزی استراتژیک عنصر ضروری به شمار می رود. برای تأثیر میانجیگری توانایی های عملیاتی شامل مواردی است که ضروری به نظر می رسد. این موارد عبارتند از:
۱-مصونیت در برابر بلایا.
۲-نوآوری.
۳-کیفیت محصول.
۴-قابلیت اطمینان در تحویل.
۵-انعطاف پذیری فرآیند.
این محققین استناد کردند که برنامه ریزی استراتژیک به صورت پویا می باشد و براساس آ« مولفه های بالا شکل خواهد گرفت. برنامه ریزی استراتژیک سبب می شود که کیفیت محصول بهبود یابد. قابلیت اطمینان در تحویل بهبود یابد. انعطاف پذیری فرایند تغییر کند.
منابع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.