مبانی نظری هوش سازمانی |مطالعات ISI و علمی پژوهشی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۱۱ مهر ۱۳۹۹
نوع فایل
ورد قابل ویرایش
حجم فایل
تعداد صفحات
1 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
1119 بازدید
۳,۰۰۰ تومان

مبانی نظری هوش سازمانی

مبانی نظری هوش سازمانی |تاریخ انتشار | ساعت انتشار | تعداد صفحات : ۱ صفحه

مبانی نظری هوش سازمانی در مطالعه راجانان و فوروپومب ۲۰۲۱

راجانان و فوروپومب (۲۰۲۱) در نظریه خود اثبات کرد که هوش در سازمان یک فرایند مرتبط با هوش رقابتی است. این محققین برای بررسی نظریه خود از داده کاوی استفاهد کردند. آنها اثبات کردند که فرایند هوش سازمانی (هوش رقابتی) شامل چند بخش می باشد. این بخش ها عبارتند از:

۱-نظارت بر رقبا.

۲- تعیین هدف مرتبط با اطلاعات سازمانی.

۳-ظرفیت استفاده سازمان.

۴-ابزارها و تکنیک های مرتبط با داده های در اختیار.

این محققین اثبات کردند که در سازمان ها هوش سازمانی معمولا تحت تاثیر یک ساختار منظم هستند. همچنین یک فرایند یا رابطه غیر رسمی بین کارکنان می تواند نسبت به حالت رسمی بهبودهایی در هوش سازمانی ایجاد نماید. به عبارتی ارتباطات غیر رسمی که به فرایند تولید داده منجر می شود، در نهایت هوش رقابتی (هوش سازمانی) بهتری تولید می کند.

مبانی نظری هوش سازمانی در مطالعه باثلت و همکاران ۲۰۱۹

باثلت و همکاران در سال ۲۰۱۹ در نظریه خود در خصوص هوش سازمانی به پیشرفت وتمرکز مغیر ااشاره کرد. این مطالعه برای بررسی نظریه خود در خصوص هوش سازمانی به بررسی نمونه ای ۶۳ نفره از کودکان پرداخت. وی استدلال کرد که هوش تا حد زیادی به کارایی فردی بستگی دارد و پیشرفت تحصیلی معمولا بر روی آن اثرگذار بود.

تاهوبر و همکاران در سال ۲۰۱۷ در نظریه خود اثبات کرد که هوش سازمانی با مدیریت دانش و مهندسی سازمان ارتباط دارد. این محققین به بررسی رویکرد خودکار سازی سیستم های مدیریت دانش در بنگاه های تولیدی پرداختند. آنها هوش سازمانی را با مدیریت فرایند در ارتباط دانستند و استدلال کردند که فرایندهای مناسب در نهایت هوش و مدیریت دانش بهتری را ایجاد می کنند.

رضایی در سال ۲۰۱۲در نظریه خود به بررسی هوش سازمانی و ارتباط آن در کارکنان پرداخت. این مطالعه استدلال کرد که هوش سازمانی معمولا با متغیرهای دیگر مانند دانش و دیدگاه های مشترک کارکنان ارتباط دارد. این محققین اثبات کردند وقتی سازمانی را از نظر هوش سازمانی مورد بررسی قرار می دهیم. آنگاه ارتباط متغیر هوش سازمانی را با متغیرهایی مانند دانش و دیدگاه های مشترک کارکنان خواهیم یافت.

منابع

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.