پیشینه تحقیق بازار سرمایه | پیشینه های ایرانی مرتبط با بازار سرمایه


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۱۵ مهر ۱۳۹۹
نوع فایل
ورد قابل ویرایش
حجم فایل
تعداد صفحات
3.5 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
748 بازدید
۷,۹۰۰ تومان

پیشینه تحقیق بازار سرمایه

پیشینه تحقیق بازار سرمایه | تاریخ انتشار ۱۳۹۹/۰۷/۱۶ | ساعت | تعداد صفحات: ۳ صفحه

پیشینه تحقیق بازار سرمایه در مطالعه مفید آبادی و همکاران ۱۳۹۸

پژوهشی توسط اسلامی مفیدآبادی و همکاران  (۱۳۹۸) تحت عنوان طراحی الگوی آمیختۀ تصمیمات مالی در راستای توسعه‌ی بازارهای مالی ایران  انجام شد. هدف از این تحقیق طراحی الگوی تصمیمات مالی دولت، شرکت‌ها و خانوارها با تأکید بر آمیخته‌های مالی در بازار سرمایه ایران (مورد مطالعه: بازار سرمایه ایران) بود. نتایج این تحقیق نشان داد که هرکدام از آمیخته‌های تصمیمات مالی دولت، شرکت‌ها و خانوارها تأثیر معناداری بر توسعه بازار سرمایه ایران است. به طوریکه برآیند آن نیز به سهم خود افزایش مشارکت را در بازارهای مالی ایران را به دنبال دارد.

پیشینه تحقیق بازار سرمایه در مطالعه دهقانی و کامیابی(۱۳۹۸) 

پژوهشی توسط دهقانی و کامیابی(۱۳۹۸) تحت عنوان چگونگی اثرگذاری متغیرهای اقتصادی بر بازدهی شرکت‌های بورسی در شرایط رونق و رکود بازار سرمایه ایران انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بین شاخص قیمت مصرف­کننده و شاخص کل قیمت بورس رابطه مثبت­ و معناداری است. همچنین تاثیر متغیر تورم در دوران رکود بیشتر از دوران رونق بود. بعلاوه بین نرخ ارز، قیمت نفت و تولید ناخالص داخلی با شاخص کل قیمت بورس در دوران رکود رابطه مثبت و معناداری است. اما در شرایط رونق بازار سرمایه رابطه معناداری یافت نشد. این در حالی است که بین نرخ سود بلندمدتبانکی و شاخص کل قیمت بورس در دوران رونق رابطه مثبت­ و معناداری وجود دارد. ولی این رابطه در شرایط رکود تایید نشده است.

پیشینه تحقیق بازار سرمایه در مطالعه صلاحی و همکاران ۱۳۹۵

پژوهشی  توسط صالحی و همکاران  (۱۳۹۵) تحت عنوان بررسی تأثیر متغیرهای حسابداری، بازار سرمایه و اقتصاد کلان در پیش بینی بحران مالی در شرکت های بورس اوراق بهادار تهران انجام شد. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر ترکیب متغیرهای حسابداری، بازار سرمایه و اقتصاد کلان بر روی پیش بینی بحران مالی در شرکت های بورس اوراق بهادار تهران بود. نتایج این تحقیق نشان داد که برای پیش بینی ورشکستگی شرکت ها، می توان از متغیرهای حسابداری، اقتصاد کلان و نیز متغیرهای بازار سرمایه استفاده کرد. با این حال، نتایج بیانگر این نکته است که اولویت به ترتیب با متغیرهای حسابداری، متغیرهای بازار سرمایه و متغیرهای اقتصاد کلان است.

پیشینه تحقیق بازار سرمایه در مطالعه نجفی مقدم ۱۳۹۶

پژوهشی توسط نجفی مقدم  (۱۳۹۶) تحت عنوان تجربه بازار سرمایه ایران در مورد اوراق بهادارسازی دارایی ها موردکاوی انتشار صکوک انجام شد. هدف از این تحقیق ضمن بررسی تاریخچه اوراق بهادارسازی متعارف در کشورهای توسعه یافته، وتفاوت های انها با اوراق بهادارسازی اسلامی بود .

نتایج این تحقیق نشان داد که زمینه اوراق بهادارسازی دارایی ها در ایران،  جمع بندی و تجربه انتشار صکوک  با ارائه آمار انتشار صکوک بررسی شده است . و در نهایت با آسیب شناسی بازار اوراق بدهی،مشکلاتی جهت اوراق بهادار سازی در بورس اوراق بهادار ایران مشخص گردید.  که از آن جمله عبارتند از کم عمق بودن این بورس، طولانی شدن فرایند انتشار اوراق در بورس ایران، وجود ریسک تغییر ناگهانی نرخ بهره و ارز. با توجه به چالشهای موجود مشخص گردید، اوراق بهادار سازی برای توسعه بازار بورس در ایران الزامی است.

بازار سرمایه در مطالعه دهقانی و کامیابی ۱۳۹۸

(مورد مطالعه: بازار سرمایه ایران) انجام شد. در این تخقیق ، پس از سنجش معیارهای مختلف مدیریت سود واقعی و مدیریت سود حسابداری (اقلام تعهدی) در سطح صنعت، به منظور ارزیابی توان بازار در تشخیص مدیریت سود واقعی و مدیریت سود حسابداری، از تکنیک معادلات همزمان غیرخطی و آزمون میشکین (۱۹۸۳) با داده‌های ترکیبی ۱۱۷ شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی ۱۳۹۴-۱۳۸۱ استفاده شد. نتایج این تحقیق نشان داد که در مجموع، بازار اوراق بهادار تهران قادر به تشخیص مدیریت سود حسابداری و مدیریت سود واقعی (از طریق دستکاری مخارج اختیاری) است. با این وجود، یافته‌های پژوهش بیانگر آن است که مدیران توانسته‌اند با اتّخاذ سیاست‌ مدیریت سود واقعی از طریق دستکاری فعالیت‌های فروش، تولید و فروش دارایی‌ها، در کل موجب گمراهی بازار سرمایه باشند.

بازار سرمایه در مطالعه صمدی ۱۳۹۵

پژوهشی توسط صمدی (۱۳۹۵) تحت عنوان تاثیر متغیرهای پولی و حقیقی بر بازدهی بازار سرمایه با استفاده از مدل pls-tvpvar انجام شد. هدف از این تحقیق پیش‌بینی درستی از نوسان‌پذیری قیمت به عنوان یک ورودی ضروری برای انجام وظایفی چون مدیریت ریسک، تخصیص پرتفوی، ارزیابی ارزش در معرض خطر و قیمت‌گذاری دارایی‌ها بود. نتایج این تحقیق نشان داد که بر اساس مدل PLS متغیرهای رشد اقتصادی و درآمدهای نفتی نفت بیش از سایر متغیرها بر بازدهی بورس اوراق بهادار تهران تاثیرگذار است. در ادامه متغیرهای رشد اقتصادی و درامدهای نفتی را وارد مدلTVP-VAR  نمودیم. بر اساس نتایج این مدل TVP-VAR رشد اقتصادی در طول دوره در بازه صفر تا ۶/۰ است. و رشد درآمدهای نفتی در بازه ۳/۰-تا ۱/۰ بر بازدهی سهام اثرگذار بودند.

بازار سرمایه در مطالعه یار محمدی و همکاران ۱۳۹۶

پژوهشی توسط یارمحمدی وهمکاران (۱۳۹۶) تحت عنوان شناسایی و اولویت‌بندی معیارهای تامین مالی مطلوب در بازار سرمایه اسلامی از منظر اقتصاد مقاومتی انجام شد. دراین تحقیق ، معیارهای تامین مالی مطلوب در بازار سرمایه اسلامی از منظر اقتصاد مقاومتی در ۳۱ معیار مختلف احصاء شد. واز طریق روش تاپسیس معیارها رتبه‌بندی شد . نتایج این تحقیق نشان داد که معیار ریسک و بازدهی به ترتیب با رتبه ۷۷/ ۰ و ۷۶/ ۰ برای سرمایه‌گذاران از اهمیت بالاتری نسبت به سایر معیارها برخوردارند. و همچین معیار نقدشوندگی ابزارهای تامین مالی با رتبه۷۰/ ۰ برای نهادهای مکمل، توجیه‌پذیری تامین مالی با رتبه ۷۱/ ۰ است. و همسویی ابزارهای تامین مالی با عدالت اقتصادی با رتبه ۶۴/ ۰ بیشترین میزان اهمیت را دارند.

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.