آموزش الکترونیک | ادبیات تحقیق و مبانی نظری


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۱۵ شهریور ۱۴۰۲
نوع فایل
ورد قابل ویرایش
حجم فایل
منابع در فایل خریداری شده موجود می باشد.
تعداد صفحات
8 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
118 بازدید
۲۰,۰۰۰ تومان

آموزش الکترونیک

آموزش الکترونیک | تعداد صفحات: ۸ صفحه

این مفهوم در عصر اخیر و با توجه به شرایط خاص مهم‌ترین رویکرد آموزشی می‌باشد اما این رویکرد علی‌رغم اثرات مثبتی که دارد سطح و کیفیت ارتباطات را به حداقل رسانده است ارتباطات مهم‌ترین عامل آگاهی و شناخت آحاد یک جامعه از حوادث پیرامونی می‌باشد. در این زمینه ارتباطات در انواع و اشکال مختلف خویش زمینه آگاهی و شناخت درزمینه مؤلفه‌های مختلف را موجب می‌گردد و از این طریق بر اجتماع اثر گذاشته و آن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در آموزش الکترونیک این الگو به حداقل ممکن رسیده است.

بااین‌حال رویکرد آموزش الکترونیک اثرات مثبت گسترده‌ای نیز دارد. آموزش الکترونیکی به‌عنوان بارزترین نماد کاربرد فناوری در آموزش و یادگیری با سرعت فزاینده‌ای روبه گسترش بوده و بسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات به خاطر مزایایی که هر دو طرف درگیر در فرایند یاددهی و یادگیری یعنی آموزگار و فراگیر از آن بهره‌مند  می‌شوند. سعی بر به‌کارگیری آن در کنار سایر شیوه‌های مرسوم آموزش خود دارند (الماسی و عابدینی، ۱۴۰۰: ۸۶).

شیوه آموزشی الکترونیکی یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌ها در صنعت فناوری اطلاعات به شمار می‌رود که توانسته با بهره‌گیری از تغییرات موجود به‌عنوان یک پارادایم جدید ظهور کند، به طوری که بسیاری از نظام‌های آموزشی در دنیا به‌سرعت خواهان استفاده از آن شده‌اند، چراکه در عصر مدرن آموزش دیگر بحث بهبود روش‌های ارائه مطرح، نیست بلکه سخن از بهسازی فرآیند یادگیری است. حال به نظر می‌رسد ویژگی‌های منحصر به فرد این شیوه آموزشی باعث شده تا روز به روز جایگاه متعالی‌تری در آموزش مدرسه‌ای کسب نماید (پورشالچی و همکاران، ۱۴۰۰: ۱۸۲).

آموزش الکترونیک

آموزش الکترونیک به مجموعه فعالیت‌های آموزشی گفته می‌شود که با استفاده از ابزارهای الکترونیکی اعم از، صوتی تصویری رایانه‌ای شبکه‌ای و مجازی صورت می‌گیرد. به عبارتی کلیه برنامه‌هایی را که از طریق شبکه‌های رایانه‌ای به‌ویژه، اینترنت منجر به یادگیری می‌شود آموزش الکترونیکی می‌نامند هورتون و هورتون (۲۰۰۳) معتقدند که آموزش الکترونیکی در یک تعریف وسیع شامل هرگونه استفاده از فناوری‌های وب و اینترنت به‌منظور خلق تجربیات یادگیری است. در واقع آموزش الکترونیکی زاییده چرخه تحولات سریع و روبه رشد فناوری‌های نوین به مفهوم واقعی آن است (الماسی و عابدینی، ۱۴۰۰: ۸۶).

رواج آموزش الکترونیکی در نهادها یا نظام‌های آموزشی علت‌های متفاوتی دارد. از مهم‌ترین علل گرایش به این نوع آموزش را می‌توان امکان دسترسی غیرحضوری داوطلبان به مطالب درسی رفع محدودیت‌های زمانی مکانی و مشکلات مربوط به حضور اجباری در دانشگاه، دسترسی به‌موقع و سریع به حجم بالایی از اطلاعات و دانش موجود، کاهش برخی هزینه‌های آموزشی، تسهیل آموزش و یادگیری مادام‌العمر میسر کردن کار و تحصیل توأمان برای افراد امکان برقراری ارتباط با ادارات و منازل و آموزش طیف وسیعی از مخاطبان دانست.

در این مفهوم از سوی دیگر به‌خصوص در کشورهای درحال‌توسعه چالش‌هایی فراروی نظام‌های آموزشی قرار گرفته است که آموزش الکترونیکی را به‌عنوان گزینه‌ای مناسب مطرح می‌کند. از جمله این چالش‌ها افزایش تعداد دانشجویان افزایش مشارکت زنان افزایش تنوع و تقاضا برای آموزش و کمبود فضا و تدارکات فرسوده و از تاریخ گذشته برای اداره نظام‌های آموزشی است (ناصری و آرمند، ۱۴۰۱: ۲۲۸).

آموزش الکترونیک

آموزش الکترونیک محتوای آموزشی برای تعامل آنلاین و دسترسی به اطلاعات از طریق ابزارها و خدمات الکترونیکی ارائه می‌شود این نوع آموزش نماد کاربرد فناوری در آموزش است که موردتوجه متخصصان و نظام‌های آموزشی قرار گرفته است و از این رو مراکز آموزش عالی از جمله نظام‌های آموزش پزشکی توسعه فناوری اطلاعات در نظام‌های آموزشی به‌ویژه یادگیری الکترونیکی را در اولویت‌های سیاست‌گذاری خود قرار داده‌اند.

پژوهش‌های احمدی (۲۰۱۱) و فرهادی (۱۳۸۴) نشان می‌دهند که این نوع آموزش موجب افزایش کارایی فرایند یادگیری می‌شود. به‌علاوه مواردی نظیر افزایش کیفیت، یادگیری سهولت دسترسی به حجم بالایی از اطلاعات کاهش هزینه‌های آموزشی افزایش کیفیت و دقت مطالب درسی و ارتقای علمی دانشجویان و مدرسان از مهم‌ترین دستاوردهای آن به شمار می‌آیند.

بااین‌حال، علیرغم مزایایی که کاربرد فناوری‌های آموزش الکترونیک برای آموزش عالی در پسی دارد مشکلاتی نیز درزمینهٔ پذیرش این گونه فناوری‌ها از جنبه‌های گوناگون، فردی سازمانی فرهنگی و اجتماعی از سوی کاربران وجود دارد این امر توجه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را به سوی درک عواملی که موجب پذیرش یک فناوری می‌شوند جلب کرده است (باجی و همکاران، ۱۳۹۹: ۳۱۲).

آموزش الکترونیک

قرن بیست و یکم را می‌توان قرن توسعه و همه‌گیر شدن فضای مجازی و احاطه بر همه پارامترهای زندگی بشر دانست همه‌ی زمینه‌های زندگی بشر با ابزاری الکترونیکی سرکار پیدا کرده‌اند تعاملات اجتماعی اقتصادی سیاسی و علمی و… همه و همه به نوعی با این قالب جدید زندگی درآمیختگی پیدا کرده و هرروز نوین‌تر از قبل شده و اطلاعات بشدت در حال تغییر و تحول می‌باشند.

قسمت آموزش جامعه و یا همان آموزش‌وپرورش کشور نیز از این قاعده مستثنی نمی‌باشد و باید برنامه‌ریزی دقیق و فعالی را برای همگام‌سازی خود با این پدیده‌ی رو به گسترش در دنیای کنونی آماده کنند. در واقع آموزش‌وپرورش باید پیشگام‌تر از سایر بخش‌ها در این زمینه برنامه قابل‌اجرا داشته باشد چراکه آموزش‌وپرورش سنگ بنای توسعه جامعه می‌باشد (مبارک‌آبادی و رحیمیون، ۱۴۰۱: ۲).

آموزش الکترونیکی به‌عنوان یک پلتفرم آموزشی مبتنی بر اینترنت تأثیر قابل‌توجهی بر آموزش عالی دارد رشد در آموزش مبتنی بر اینترنت چشمگیر بوده است. در حوزه آموزش عالی، کیفیت خدمات به‌عنوان تفاوت بین انتظارات و تجربیات دانش‌آموزان از خدمات آموزش عالی تعریف می‌شود. آموزش الکترونیکی هر رویکرد آموزش رسمی است که در آن مربی و دانش‌آموز از راه دور با استفاده از فناوری‌های مبتنی بر اینترنت با یکدیگر تعامل دارند محبوبیت آموزش الکترونیکی در آموزش عالی در سطوح مختلف معنادار است. همانند دانش‌آموزان در کلاس‌های حضوری، دلایل زیادی وجود دارد که دانش‌آموزان دوست دارند آموزش الکترونیکی را دنبال کنند (قبادی و حسینیان فخر، ۱۴۰۱: ۲۱۵).

آموزش الکترونیک

دیگر امروزه نمی‌توان با ابزارهای مطلق سنتی در جهت تعلیم و تربیت گام نهاد گسترش روزافزون دسترسی به سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مناسب برای آموزش الکترونیکی بخصوص توسعه شبکه جهان‌گستر، وب، افق جدیدی را پیش روی مؤسسات آموزشی نهاده است. به نظر می‌رسد استفاده از این امکانات برای، آموزش به تحقق برخی از آرمان‌هایی که به‌عنوان ملاک‌های کیفیت آموزش از آن نام‌برده می‌شود.

از جمله فراگیر محوری یادگیری مادام‌العمر، یادگیری فعال، تعامل در یادگیری و چندرسانه‌ای بودن کمک کند امروز شکل سنتی کلاس‌های درس رو به افول است روز به روز بر تعداد مدارس هوشمند افزوده می‌شود مدارس هوشمند مدارسی هستند که با داشتن امکانات ارتباطی کافی و با اتصال به شبکه‌های ملی و جهانی دسترسی معلم و دانش‌آموز را به منابع عظیم علمی و محتوای آموزشی فراهم می‌کنند آموزش در این‌گونه مدارس به کمک رایانه از طریق شبکه‌هایی مانند، اینترنت اینترانت و اسکترانت و به‌صورت چندرسانه‌ای انجام می‌شود (مبارک‌آبادی و رحیمیون، ۱۴۰۱: ۲).

ادامه

بسیاری از دانش‌آموزان مایلند پایگاه دانش خود را از طریق گذراندن دوره‌های الکترونیکی افزایش دهند تا اینکه در نهایت مدرک دریافت کنند تفاوت دانش‌آموزان آموزش الکترونیکی در این است که می‌توانند علاوه بر کلاس‌های درس اهداف یادگیری را از خانه محل کار مراکز مطالعه خود دنبال کنند. در نتیجه دانش‌آموزانی که سبک زندگی پرمشغله‌ای دارند آموزش الکترونیکی را بسیار جذاب می‌دانند زیرا به آن‌ها کنترل بیشتری بر اینکه چه زمانی و کجا آموزش ببینند می‌دهند (قبادی و حسینیان فخر، ۱۴۰۱: ۲۱۵).

چالش‌ها و معایب آموزش‌های آنلاین در درجه اول اینترنت است نبود یک اینترنت مناسب و کارآمد، استفاده از بسیاری برنامه‌ها و نرم‌افزارها را یا غیرممکن کرده یا کیفیت استفاده را کاهش داده است. این امر به‌صورت کاملاً مشخص و با فاصله از معایب دیگر بایستی پیگیری شود و اگر وزارت علوم می‌خواهند در زمینه آموزش‌های آنلاین و مجازی کار کنند ابتدا باید بستر اینترنت را به حد قابل‌قبول برسانند.

ادامه

تا همه به نحو مطلوبی از آن بهره ببرند. در دنیای مدرن، امروزی آموزش وسیله مهمی شده است که افراد از طریق آن برای رسیدن به اهداف دستاوردهای شخصی و جستجوی مسیری برای زندگی بهتر تلاش می‌کنند؛ بنابراین به‌منظور افزایش کیفیت آموزش لازم است که آموزش بر اساس سبک یادگیری افراد بنا شود و بر اساس رسیدن به یک هدف خاص برنامه‌ریزی شود برای این منظور باید از آخرین فناوری روز جهت ارتقا و مؤثرتر کردن برنامه‌های اجرایی در جهت دستیابی به نتایج مطلوب استفاده کرد.

جهان الکترونیکی که پدیده هزاره سوم تمدن بشری است دستاوردهای کم‌نظیری برای جوامع امروز به ارمغان آورده است که یکی از بزرگ‌ترین آن‌ها یادگیری الکترونیکی می‌باشد یادگیری الکترونیکی یکی از پرکاربردترین اصطلاحاتی است که همراه با واژه فناوری اطلاعات وارد حوزه آموزشی شده است (جواهرنیا، ۱۴۰۱: ۱۶۰).

یادگیری الکترونیکی یا، مجازی به‌عنوان یک نظام آموزشی نوین در دنیای امروز با به‌کارگیری انواع فناوری‌های پیشرفته نظیر شبکه‌های، اینترنتی پایگاه‌های اطلاعاتی و مدیریت دانش به ارائه محتوای آموزشی در راستای خدمات الکترونیک می‌پردازد می‌توان گفت یادگیری الکترونیکی یک ابداع آموزشی است که می‌تواند از طریق لوح فشرده شبکه محلی یا اینترنت ارائه شود و شامل آموزش مبتنی بر رایانه و آموزش مبتنی بر وب است. (تاجفر و محمودی، ۱۴۰۱: ۳).

ادامه

امروزه آموزش الکترونیک به‌عنوان هرگونه استفاده از تکنولوژی الکترونیک برای ارائه محتوای آموزشی تعریف می‌شود آموزش الکترونیک با استفاده از فناوری‌های گوناگون ارتباطی مانند، اینترنت اینترانت و یا تلفن‌های همراه اطلاعات را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

این روش می‌تواند دسترسی به اطلاعات لازم و مرتبط با درس را تسهیل کند و از آن مهم‌تر محیط آموزشی تعاملی ایجاد کند. آموزش الکترونیک موجب می‌شود یادگیری به‌صورت تطابقی و تعاملی اتفاق بیافتد و همچنین موجب کاهش هزینه‌های آموزش می‌شود به‌علاوه امکان دسترسی به آموزش در هر ساعت از شبانه‌روز را فراهم می‌آورد عاملی (محمودی و رستگاری، ۱۳۹۸: ۲).

آموزش الکترونیکی به آموزش‌هایی اطلاق می‌گردد که از طریق رسانه‌ها ارتباط الکترونیکی از قبیل اینترنت و… ارائه می‌شود یادگیری به شیوه الکترونیکی به‌عنوان یک نوع آموزش انفرادی محسوب می‌شود که در آن یادگیرندگان قادرند با توجه به استعدادهای خود به هدف‌های آموزشی دست یابند. موفقیت یک دوره آموزشی به هر شیوه‌ای که برگزار گردد به رعایت اصول آموزش کارا برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و مهیا بودن زمینه‌های فنی بستگی دارد (ابراهیمی و همکاران، ۱۴۰۰: ۷۳).

ادامه

بدون تردید بیشترین تأثیر ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات در قالب استفاده از امکانات پیشرفت‌های نظیر رایانه اینترنت پرسرعت و منابع اطلاعاتی جامع و … در محیط‌های آموزشی بوده است و این امر منجر به ایجاد محیط‌های آموزش و یادگیری مجازی شده است. ایده ارائه آموزش‌ها به‌صورت مجازی به دنبال آموزشی با کیفیت متفاوت قابل‌استفاده برای گروه وسیعی از یادگیرندگان ایجاد تسریع در یادگیری کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی آموزش و … موجب شده است.

که امروزه بسیاری از مراکز آموزشی از قابلیت فناوری‌ها برای ارائه آموزش‌ها به‌صورت مجازی استفاده نمایند. از طرف دیگر در محیط آموزش و یادگیری مجازی در ماهیت و کارکرد مؤلفه‌های مختلف که در جریان فرایند یاددهی-یادگیری مؤثر هستند، تغییر ایجاد می‌شود و جریان آموزش بسیار متفاوت از محیط‌های آموزش حضوری شکل می‌گیرد (پورکریمی و رمضان پور، ۱۳۹۸: ۱۲۶).

ادامه

زیرا آموزش الکترونیکی آموزش آینده جهان خواهد بود که دانشگاه‌های فعلی را به موزه تبدیل خواهد کرد. یادگیری الکترونیکی به‌عنوان یکی از امکانات برتر در خدمت نظام آموزشی به‌ویژه آموزش‌وپرورش است.  آموزش الکترونیکی شیوه‌ای نوین در آموزش است که به ارائه و اداره فرصت‌های یادگیری برای ارتقای دانش و مهارت. از طریق اینترنت و شبکه‌های کامپیوتری می‌پردازد و ماهیت تحصیل و دانش‌اندوزی. را از آموزش به یادگیری تبدیل کرده است (عبدی شبخوسلاتی، ۱۴۰۱: ۷۰۸).

آموزش مجازی موجب تغییر رویکرد آموزش از معلم محوری به یادگیرنده محوری تغییر رویکرد. تدریس از ارائه مستقیم و حضوری به تسهیل و هدایت یادگیری به‌صورت مجازی. و تغییر حالت یادگیری از جریانی منفعلانه به حالتی فعال و مشارکتی شده است.

ادامه

از ویژگی‌های عمده محیط‌های آموزش و یادگیری مجازی می‌توان به عدم نیاز به حضور فیزیکی مدرس در کلاس. درس محدود نبودن کلاس درس به یک زمان خاص پوشش دادن فراگیران بیشتر افزایش. کارایی آموزش افزایش تعامل و انعطاف بیشتر در جریان یادگیری و ایجاد تجارب یادگیری غنی و معنادار اشاره کرد. در، نتیجه یادگیرندگان محدود به اطلاعات اندکی نیستند. که درگذشته به‌صورت منفعل دریافت‌کننده آن بودند (پورکریمی و رمضان پور، ۱۳۹۸: ۱۲۶).

تا آموزش جدید ارزان‌تر از آموزش سنتی باشد؛ بنابراین بسیاری از سازمان‌ها مؤسسات و دانشگاه‌ها در سراسر جهان در حال تلاش. برای طراحی و ارائه برخی از دوره‌ها و برنامه‌های آموزش الکترونیکی بر اساس فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستند. تا موجب ارتقاء کارکنان سازمان و در نهایت جلب رضایت‌مندی آنان شوند. سیستم آموزش الکترونیکی ابزار قدرتمندی است. که در فعالیت‌های آموزش و یادگیری به‌منظور انتشار منابع و دانش روز به افراد کمک می‌کند. که باعث بهبود عملکرد یادگیری و ایجاد انگیزه در افراد می‌شود (زارعی و جعفری نویمی پور، ۱۳۹۸: ۱۸۸).

ادامه

بنابراین مفهوم آموزش الکترونیکی از زمان استفاده از وسایل الکترونیکی.. ساخت مدارس هوشمند و کلاس‌های مجازی که امکان حضور دانش‌آموزان را فراهم می‌کند گسترش‌یافته است.

تعامل با سخنرانی‌ها و سمینارهایی که در کشورهای دیگر از طریق اینترنت و فناوری تعاملی برگزار می‌شود. جایی که انقلاب ریاضیات پیشرفت سریعی داشته است و لازم است یاد بگیریم که از مزایای آن بهره‌مند شویم . (رسولی و افشاری فرد، ۱۴۰۱: ۵۹).

سیستم آموزش الکترونیکی می‌تواند ضعف روش‌های سنتی را جبران کند.، بنابراین اگر بتوان از ویژگی‌های فناوری مدرن به خوبی استفاده کرد. یک فرصت طلایی برای یادگیرندگان و افراد جویای علم ایجاد خواهد شد. انتظار می‌رود که انتقال دانش مهارت‌ها و یا نگرش‌های کارکنان به یکدیگر از طریق استفاده از سیستم آموزش الکترونیک رخ دهد که این باعث می‌شود.

ادامه

سیستم‌های یادگیری الکترونیک یک ابزار مفید برای بهبود نتایج کار باشند. اگرچه این موضوع به خوبی هنوز اثبات نشده است. آموزش الکترونیک مزایای زیادی بر یادگیرندگان و سازمان‌ها از جمله کاهش هزینه‌ها سهولت استفاده و رفع مشکلات مربوط به تحرک فیزیکی فراهم می‌کند. ایجاد دانش مفید از اطلاعات و یا داده‌های موجود در منابع. در دسترس از مزیت‌های دیگر آموزش الکترونیک می‌باشد (زارعی و جعفری نویمی پور، ۱۳۹۸: ۱۸۸).

آموزش الکترونیکی به آموزش‌هایی اطلاق می‌گردد که از طریق رسانه‌ها ارتباط الکترونیکی از قبیل اینترنت و … ارائه می‌شود. یادگیری به شیوه الکترونیکی به‌عنوان یک نوع آموزش انفرادی محسوب می‌شود. که در آن یادگیرندگان قادرند با توجه به استعدادهای خود به هدف‌های آموزشی دست یابند. موفقیت یک دوره آموزشی به هر شیوه‌ای که برگزار گردد. به رعایت اصول آموزش کارا، برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و مهیا بودن زمینه‌های فنی بستگی دارد. آموزش الکترونیکی با آموزش مجازی پارادایم جدیدی می باشد. این آموزش یادگیری را ارتقا می دهد.  همچنین این آموزش افراد را برای کار در سازمان آماده می کند. این نوع یادگیری توانمندی بهتر را موجب می شود.(محمودی و جلیلی، ۱۴۰۱: ۲).

ادامه

تدریس مجازی یا الکترونیکی آموزشی مبتنی بر وب فناوری‌های ارتباطی و از راه وسایل ارتباطی و شبکه‌های رایانه‌ای به‌ویژه اینترنت است. اصطلاح آموزش مجازی شامل مجموعه‌ای وسیع از کاربردها و عملکردها از جمله آموزش غیرحضوری و کتابخانه‌های الکترونیکی است. آموزش الکترونیکی به انسان قدرت یادگیری خارج از محیط فیزیکی کلاس را می‌دهد. آموزش از راه دور هم‌اکنون سال‌ها است که در دنیا متداول و رایج است.

این مفهوم با اینترنت ترکیب می شود. در این حالت توانمندی این رویکرد افزایش می یابد. اینترنت نوع آموش ایجاد شده را نوآور می کند. در ایام شیوع بیماری کرونا اهمیت آموزش مجازی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای توسعه فرصت آموزش از راه دور .و آموزش مجازی دوچندان از قبل شده است و گوشی هوشمند. در دسترس ترین وسیله در بین معلمان و دانش‌آموزان می‌باشد (مولائی قولنجی، ۱۳۹۹: ۱۹۲).

این آموزش می‌تواند به دو صورت هم‌زمان غیر هم‌زمان ارائه شود. طبق نظر بیشتر صاحب‌نظران آموزش الکترونیکی در انواع مختلف آن چون آموزش مبتنی بر رایانه آموزش. مبتنی بر اینترنت، آموزش مبتنی بر وب، محصول فناوری اطلاعات است. و بشر را به سمت انقلاب بزرگ آموزشی سوق می‌دهد. و می‌تواند کلید گذر نیروی انسانی از شیوه‌های کهن به رویکردهای نوین یعنی دنیای اطلاعاتی باشد.؛ بنابراین شایسته است کرم مشکلات پیش روی استقرار و دوست آن را بشناسیم. برای فراگیر نمودن آن در کشور تلاش نمایم (محمودی و جلیلی، ۱۴۰۱: ۲).

ادامه

اتصال به اینترنت با استفاده از گوشی هوشمند برای جستجوی اطلاعات و تمرینات درسی. و نیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی بیشترین میزان استفاده را در میان معلمان و دانش‌آموزان دار است.؛ ناگفته نماند نرم‌افزارهایی وجود دارند که امکان تدریس آنلاین یا مدرسه آنلاین یا همان کلاس‌های مجازی را فراهم می‌کنند. برخی از این نرم‌افزارها رایگان و برخی دیگر مستلزم پرداخت هزینه هستند. که می‌توان با استفاده از آن‌ها تدریس یک درس را طراحی کرد (مولائی قولنجی، ۱۳۹۹: ۱۹۲).آموزش الکترونیک برمبنای نرم افزارهای یادگیری ایجاد می شود. یادگیری از طریق این آموزش موجب بهبود توانمندی می گردد. همچنین فرایند تدریس را تسهیل می کند. این رویکرد هزینه های آموزش ضمن خدمت را کاهش می دهد. امکان تدریس آنلاین ارزان تر از تدریس حضوری می باشد. این رویکرد امکان آموزش همزمان به صورت نامحدود را فراه می کند. مدرسه آنلاین بخش مهمی از آموزش الکترونیک می باشد.

این آموزش محصول فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد. این مفهوم نیازمند زیرساختارهای مناسب الکترونیک است. این زیرساختارها به صورت مداوم قدرت این مفهوم را تقویت می کنند. توسعه فرصت آموزش الکترونیک از طریق زیرساختارها بهتر می شود. نوع آموزش نیاز به نوآوری مداوم را نشان می دهد. شبکه های رایانه ای بخش مهمی از این مفهوم به شمار می روند.

ادامه

سهولت در استفاده از این نوع یادگیری، سبب ایجاد انگیزه در افراد می شود. مدیران با استفاده از این آموزش سطح بالاتری از کارایی را در سازمان ایجاد می کنند. مدیران هزینه های کمتری برای این آموزش پرداخت می کنند. هزینه های کمتر مدیران در نهایت به صرفه جویی بیشتر برای سازمان منجر می شود. صرفه جویی هزینه ای بخش مهمی از ایجاد آموزش الکترونیک می باشد. آموزش الکترونیک در نهایت چندین سطح از کارکنان سازمانی را به صورت همزمان مورد آموزش قرار می دهد. برنامه ریزان راهبردی از این نوع آموزش استقبال می کنند. آنها این نوع آموزش را برگ برنده برای سازمان خود می دانند. همچنین مدیران مالی  به آموزش الکترونیک نیازمند هستند. مدیران مالی از طریق آموزش الکترونیک راه های نوین ثبت اموال را می آموزند. آن ها این روش ها را یک گزینه مناسب برای پیشرفت شغلی می دانند.

منابع

منابع در فایل خریداری شده موجود می باشد.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.