مبانی نظری رفتار سازمانی |مطالعات ISI و علمی و پژوهشی
مبانی نظری رفتار سازمانی
مبانی نظری رفتار سازمانی —- تاریخ انتشار ۱۳۹۹/۰۶/۰۳—- ساعت انتشار۰۹:۱۸—– تعداد صفحات: ۱ صفحه
مبانی نظری رفتار سازمانی در مطالعه تانگ و همکاران در سال ۲۰۲۰
تانگ و همکاران در سال ۲۰۲۰ به بررسی موضوع رفتار سازمانی پرداختند. آنها رفتار سازمانی را تحت تاثیر دو مولفه اصلی می دانستند. این دو مولفه عبارت بودند از:
۱-احساسات خودآگاه.
۲-واکنش های هیجانی.
مطالعه این محققین نشان داد که رفتار خودآگاه در کنار واکنش های هیجانی در نهایت سبب ایجاد یک رفتار آگاهانه در جهت بهبود رفتار سازمانی می شود. این دو عنصر سبب می شوند که ماهیت غیراخلاقی رفتار افراد از بین برود. در این حالت کارکنان می توانند براساس یک الگوی مشخص خدمات را در اختیار مشتریان قرار دهند. این محققین نظریه خود را بر سه دسته از افراد مورد آزمون قرار دادند. این سه دسته عبارت بودند از:
۱-کارمندان در یک بخش خاص از سازمان.
۲-همکاران سازمانی در بخش های مختلف.
۳-مشتریان شرکت.
یافته های این محققین نشان داد که احساس درک شده توسط کارمندان و همچنین مشتریان مهمترین بازخورد را تعیین می کند. این بازخورد ادامه همکاری براساس رفتار سازمانی درک شده توسط مشتریان می باشد. به عبارتی مشتریان براساس حس درک شده از تعامل با سازمان در خصوص خرید مجدد خود تصمیم می گیرند.
مبانی نظری رفتار سازمانی در مطالعه تانگ و همکاران در سال ۲۰۲۰
خان و همکاران در سال ۲۰۲۰ موضوع رفتار سازمانی را در قبال تولید و مصرف پلاستیک مورد بررسی قرار داد. وی یک دایره مصرف اقتصادی برای پلاستیک تعریف کرد. سپس براساس آن رفتار سازمانی کارکنان و مشتریان در قبال آنها را مورد ارزیابی قرار داد. این محققین اثبات کردند که در یک دایره اقتصادی تعریف شده برای مصرف پلاستیک رفتار افراد تحت تاثیر رفتار کارکنان قرار دارد. سازمان هایی که از نیروی مجرب استفاده می کنند معمولا تعامل بهتری را با کارکنان ایجاد می کنند. نیت رفتاری یکی از مولفه های معنی دار بود که در این مطالعه به آن دست یافته شد.
رفتار سازمانی در مطالعه تانگ و همکاران در سال ۲۰۲۰
تو و همکاران در سال ۲۰۲۰ در نظریه خود به بررسی عملکرد سازمانی پرداختند. براساس این رویکرد سازمان ها میانجیگری مشخصی در خصوص رفتار سازمانی دارند. سازمان هایی که با مشتری در ارتباط هستند معمولا رفتار فعال سازمانی قوی تری نمایش می دهند. سازمان هایی که توانایی ارایه یک رفتار پیشگیرانه را دارند، معمولا می توانند یک بهبودهای عمیقی را در خصوص رفتار وظیفه شناسی سازمانی ارایه دهند. آنها معمولا می توانند عملکردهای بهتری از نیروی انسانی خود دریافت نمایند. رفتار سازمانی مناسب به صورت معنی داری باعث تقویت حس وظیفه شناسی در بین کارکنان می شود. همچنین رفتار سازمانی فعال معمولا با حس وظیفه شناسی رابطه معنی داری را برقرار می کند.
منابع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.